To znam moc dobre

Je to jedina moznost, jak na tom neprojet spoustu penez

Nedavno jsem zazil situaci, kdy jsem mel nahrano na VC 539,50EUR. Rikal jsem si - az mi to vyleze na 540 tak skoncim. Jenze pak zacal takovy sesup,ze jsem nestacil zirat. Po par desitkach minut jsem byl na 430EUR (porad jsem cekal,kdy to zase zacne rust,jenze ono to ne a ne prijit) a protoze jsem mel chut skocit z okna, tak jsem to ukoncil, vybral a zdrhnul

Porad jsem na tom kasinu dost vydelal,ale i tak - cloveka to nasere, kdyz kvuli 0,50EUR prijde o 100
Takze tady jsou rady pro dalsi zacatecniky jako jsem ja:
1) nikdy nehrajte opili, je to nejsnazsi cesta, jak prohrat i kalhoty
2) hrajte s tim,ze co jste vsadili, je prohrano a pripadna vyhra je super nahoda (tak ma clovek radost z kazde i male vyhry a prohry ho tak netrapi)
3) kdyz tocite WR, jakykoli prubezny vysledek neberte vubec v potaz. Proste to ignorujte. Dulezite je,co mate na ucte po odehrani WR
4) kdyz hrajete, stanovte si (treba denni) limit - pokud klesnete pod hranici xxxEUR/$/GBP skoncete, pokud dosahnete castky xxxEUR/$/GBP skoncete (0,50EUR/$/GBP zaokrouhlujte nahoru - viz moje zkusenost vyse

).
5) kdyz mate spatny den/naladu, nehrajte (zpravidla vysledek cloveku naladu nespravi, ale prave naopak uplne dodela

)
Vetsinu techle pravidel najdete v ruznych begginers guides pro skalpovani, ja muzu jen potrvrdit, ze opravdu plati