iCasina.com - Encyklopedie hazardu
Úvod Online Casina 21Nova Casino

21Nova Casino

Navštívit kasino Stáhnout aplikaci 7,8
21Nova Casino 78% iCasina.com

21 Nova Casino, jehož vlastníkem je společnost Crown Solutions Gaming Ltd., se na trhu online gamingu objevuje od roku 2006. Svým dosavadním konáním se zasloužil o obdiv velké řady hráčů – velice příjemné uživatelské prostředí, zkušenosti a obrovské vstupní bonusy se postaraly o to, že se jedná o jednoho z nejlepších kasin na trhu. Noví hráči jsou okamžitě odměněni, stávající se zase mohou těšit z výhod plynoucích z věrnostního programu, přivádění nových přátel, progresivního jackpotu či z obrovské škály možností ve správě financí. Prostě s 21 Nova Casinem se nedá udělat krok vedle.

Informace o bonusech

Vstupní bonus 320% až do €320
Vložíte: €100
Hrajete s: €420
WR: 12x(D+B)
Sticky: Ano
Skrýt informace o bonusu
Více informací o bonusu
High-roller bonus 25% až do €1000
Vložíte: €4000
Hrajete s: €5000
WR: 25x(D+B)
Sticky: Ano
Skrýt informace o bonusu
Více informací o bonusu
Druhý vklad 60% až do €500
Vložíte: €900
Hrajete s: €1400
WR: 12x(D+B)
Sticky: Ano
Skrýt informace o bonusu
Více informací o bonusu
Třetí vklad 320% až do €320
Vložíte: €100
Hrajete s: €420
WR: 12x(D+B)
Sticky: Ano
Skrýt informace o bonusu
Více informací o bonusu
Informace o kasinu Informace o kasinu Informace o bonusu Informace o bonusu
  • Vstupní bonus: 320%%
  • Maximální bonus: €320
  • Počet her: 90
  • Payout: 97.15%
  • Speciální nabídka: $
Co je dobré Co je dobré
  • Vysoký vstupní bonus 320%
  • Množství her
  • Správa financí
Ne tak dobré Ne tak dobré
Přehled informací Přehled informací
  • Celkové hodnocení: 111110
    Software a grafika: 10
    Možnosti her: 8.5
    Bonusy a promo akce: 10
    Platební možnosti: 9.5
    Zákaznická podpora 9
    Reputace: 8
Možnosti výběru Možnosti výběru
Kompatiblní s Kompatiblní s

Celá casino recenze

Kasino 21 Nova se však na trhu pod tímto názvem neobjevuje úplně od začátku. Jeho první kroky ve světě online gamblingu se pojí s názvem 32 Vegas Online Casino. Již s tímto pojmenováním si kasino začalo budovat velice dobrou reputaci. Se svým herním managerem poháněným softwarem od firmy PlayTech se dostává k absolutní grafické a uživatelsky příjemné špičce. Uživatelské prostředí je opravdu velice příjemné a navigace spolu s ovládáním je podřízeno naprosté funkčnosti. I přes tento fakt je však grafická stránka herního klienta opravdu na vysoké úrovni a jen tak vás vzhled neomrzí.

Jednou z největších zbraní 21 Nova Casina jsou bezesporu skvělé bonusy pro nové uživatele. Jedná se o jednu z nejlepších nabídek na poli online gamblingu – deposit bonus až 320% do výše $3250! Dále na vás čekají obrovské progresivní bonusy, věrnostní program a samozřejmě spousta bonusů plynoucích z přivedení nového přítele.

21 Nova Casino nabízí přes 90 různých online her. Od těch nejoblíbenější (Blackjack, Ruleta, Kostky, Hrací automaty) až po ty méně. Díky technologii od společnosti PlayTech vše běžní naprosto bezproblémově a v bezvadné grafické podobě. Stejně jako mnoho dalších kasin se i 21 Nova Casino přidává na oblíbenou dráhu s možností využití živých dealerů.

Správa financí u 21 Nova Casina patří k naprosté špičce. Možnosti jsou opravdu obdivuhodné, například možnost zaslání peněz.  WebMoney, Bankovní převody, Click2Pay, Kreditní karty, UKash, MyCitadel, Eco, NETeller nebo třeba Moneybookers – to vše patří k podporovaným způsobům zaslání peněz na herní účet. Stejně tak je tomu u výběru financí. Vše velice je řešeno velice jednoduše a srozumitelně, nechybí ani stejně obrovská podpora všech možných internetových peněženek, bankovních převodů apod., jako při zasílání peněz.

Zákaznická podpora je u 21 Nova Casina připravena pro své zákazníky 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a komunikace může probíhat hned několika způsoby – po telefonu, přes e-mail či přímo v klientovi přes live chat. Vše navíc s velice příjemnou a vskutku dobře znalou podporou, která dokáže poradit prakticky s každým problémem.

Podtrženo a sečteno, na 21 Nova Casinu je toho opravdu málo k vytknutí. Největší problém je pro zákazníky z našeho regionu naprosto nepodstatný - 21 Nova Casino totiž nepodporuje americké hráče. Pro zákazníka z Evropy je tedy 21 Nova Casino opravdovým vrcholem a nelze jinak než doporučit. 



Hodnocení

Před ohodnocením se prosím přihlašte
 Votes: 28 visitors

Komentáře

  • Fojtu 15. březen. 2013

    15.3.2013 - Konec dobrý - všechno dobré... Měsíc a 4 dny trvalo vyplacení mé výhry - nebo vkladu - od doby požádání o vyplacení na účet - od  9.2.2013 ...  

    Ale peníze na účet po měsíci opravdu dorazily - i když teď budu jak na trní, zda někdo nezneužije všechny mé dostupné doklady, které jsem musel kasinu poskytnout / a to i v barvě /... snad ne ...

  • Fojtu 1. březen. 2013

    Tak další týden uběhnul a místo slíbeného vyplacení vkladu přišel dnes nový nesmyslný požadavek na další doklady a k tomu měl být přiložen nějaký protokol, který jsem měl podepsat a vrátit zpět .. Jasně, že žádný protokol v příloze mailu nebyl - takže pouze další nové obstrukce a plané sliby... Od uplatnění mého požadavku na zrušení účtu v kasinu a a zpětného  vyplacení mého vkladu uplyne 9.3. už celý měsíc !!! Varuji všechny před tímto kasinem - ke svým penězům - pokud je v kasinu rovnou neprohrajete - se stejně nedostanete.. Zřejmě mají inspiraci ve vyhlášených Gibraltarských opicích - které vás také v mžiku okradou a spravedlnosti se stejně nikde nedovoláte..  A navíc - mé varování stejně vyjde do ztracena, protože kromě zaplaceného 3Collina tyto stránky jak vidím ani nikdo nečte... 

    Kopii jejich podmínek pro vyplacení výhry pro ilustraci přikládám:

    Jaké doklady potřebuji doložit při žádosti o výběr?

    V případě podání žádosti o výběr financí z Vašeho účtu u kasina, můžete být požádáni o předložení dokumentu, potvrzující Vaši totožnost. Takovým dokumentem může být kopie občanského průkazu, kreditních karet, jakéhokoli účtu (za vodu, elektřinu, plyn, telefon), řidičského průkazu apod. Žádost na doložení dokumentů vyplývá z požadavků naší Gibraltarské licence na provozování hazardních her, Platebních regulací Evropské unie a také v zájmu ochránit naše hráče před možným podvodem a krádeží.

    Sepsáno je to pěkně, ale prakticky k ničemu, protože všechny tyto doklady jsem kasinu dávno - dávno poslal..

    Jožka

  • Fojtu 24. únor. 2013

    Zdravím " 3Coolin "  a doplňuji...

    Ještě včera  - po otisknutí recenze se kasino se mnou spojilo a garantuje výplatu mé částky zpět na můj účet v průběhu 4 - 7 pracovních dnů...Nevím, proč to tak dlouho trvá, když provedení vkladu do kasina bylo otázkou 2 minut... ale budiž.... Ptáš se na podivné točení: - za dva dny hraní jsem sázel možná tak 200x.. přesně to nevím.. S výhrou jsem se dostal na nějakých 650Euro v různých sázkách - dokonce jednou trefil i přímo jedno číslo - 17 - a řekl jsem si - raději pomalu, štěstí tak jak přišlo může také odejít. Červená a černá, na které jsem nejvíce sázel se točily pravidelně, max. tak 2-3 stejná barva po sobě. Začal sázet na černou a zvyšoval sázky a ejhle - najednou začala chodit  8x červená za sebou, zmněnil jsem sázku na červenou a hned na to - 7x černá.. a tím jsem skončil.. Připouštím, že to byla náhoda, ale dost podivná.. 

  • 3coolin 24. únor. 2013

    Ono ověřování dokladů je bohužel typické pro docela hodně kasin, zvláště při vkladu kartou a zvláště pak při výběru částek nad určitou hranici. Kasino tvrdí, že se snaží zabránit hře mladistvých či praní špinavých peněz.

    Sám vím, že to může být celkem nepříjemné a hodně to zdržuje, ale není se čeho bát. Svého času jsem ofocenou kartu posílal do hodně kasin a nikdy se nic nestalo :) Vždy jsem ji posílal kompletně ofocenou, ale prostředních osm čísel můžeš začernat. 

    Spíš se může stát, že kasinu bude vadit, že si nesplnil WR. A to se může stát i tehdy, když vybíráš pouze svůj vklad. Vzhledem k tomu, že ale píšeš, že si nikdy neklesnul pod svůj vklad s bonusem, si myslím, že by ti to vrátit mohli. Rozhodně si ty peníze jen tak nenechají, toho bych se skutečně nebál :)

    Jen bych se rád zeptal, co myslíš tím, že se ruleta chvílema točila velmi podivně? 21nova používá Platech, stejně jako Eurogrand, o kterém píšeš, a já sám jej považuji za jeden z nejleších softwarů. O pocitech hráčů o zmanipulovaném softwaru více píšu tady - http://www.icasina.com/clanky/detail/3coolin-blog/3coolin-je-casino-software-podvod/ 

  • Fojtu 22. únor. 2013

    Dobrý den - jsem nováček pokoušející štěstí a dle vašeho hodnocení jsem navštívil dvě vámi nejlépe hodnocená kasina.. zatím co v Eurokasinu proběhlo vše hladce a korektně - dokonce jsem něco malo i vyhrál - výhru jsem měl po mé žádosti za 2 dny bez jakýchkoliv komplikací připsánu včetně vstupníh vkladu  na mém účtu - u druhého kasina - 21NOVA - vámi tak skvěle hodnoceného - je postup naprosto neslýchaný a pobuřující. Vložil jsem 200Euro, dostal bonus 320Euro a dva dny hrál chvíli nahoru - chvíli dolu, ale nikdy jsem neklesnul pod svůj vklad s připsaným bonusem - t.j.530 Euro. Ruleta se točila chvílemi velmi podivně - a proto jsem se rozhodl, že si svůj neprohraný vklad raději vyberu a půjdu jinam i za cenu ztráty připsaného bonusu..

     Tak se i stalo - požádal jsem o vyplacení mé zbývající částky rovnající se výši prvního vkladu 200 Euro - 9.2.2013 a začalo neslýchané martirium: nejprve kasino vyžadovalo kopii  občanského průkazu, pasu, nebo řidičáku s barevnou fotografií, přední i zadní strany platební karty, kterou byl proveden vklad do kasina a dále fakturu, nebo výpis účtu ne starší 3 měsíců s platnou adresou. Nejprve jsem odmítnul, protože jsem pojal podezření na podvodnou manipulací s kartou, ale po zablokování účtu v bance jsem všechny požadované doklady kasinu postoupil.... To ale nebylo nic platné.. Na výplatu 200 Euro čekám dodnes. na urgentní maily nikdo neodpovídá, přímý kontakt  s Live podporou zůstává hluchý a němý bez jakékoliv reakce a odpovědi.. 
    Jsem rozhořčen tímto přístupem a tomuto kasinu se pro příště obloukem vyhnu.. Jestli ještě svůj vklad dostanu někdy zpět - zůstává ve hvězdách.. Kdyby šlo o nějaké čínské kasino - nedivil bych se - tam jsou údajně praktiky mlčícího aroganta zcela běžné... ale 21NOVA je evropské kasino, sídlo má na Gibraltaru a chovají se alespoň v mém případě více než podivně.. Samozřejmě, že o dalším vývoji budu zájemce o hry v kasinech dále informovat.. Zatím mi držte palce.. 200 Euro není pro mě zanedbatelná částka, nad kterou bych jen tak mávnul rukou ... Ostatním přeji v jiných kasinech štěstí ve hře.. Jožka

Přihlašte se nebo zaregistruje se, abyste mohli přidat komentář..
Nejlepších 10 online kasin Všechna kasina »
Rank Bonus
1. Betway Betway CZ €1000 Tento vstupní bonus je exkluzivní pro všechny návštěvníky portálu iCasina.com, tz. není ho možné získat jinde. Registrujte se! Recenze
2. Royal Panda Royal Panda CZ 5000Kč Hráči portálu iCasina.com obdrží exkluzivní bonus 100% až do 5000 Kč + 10 spinů na automatu Twin Spin úplně zdarma. Jen u nás! Recenze
3. Kajot Kajot CZ €300 Kasino Kajot nabízí unikátní bonus 100% do €300, jehož část se vám bude automaticky po každém otočení přičítat na váš hráčský účet a tyto peníze si tedy můžete ihned vybrat. Recenze
4. Bohemia Bohemia CZ €100 Pro získání bonusu je nutné při registraci zadat bonusový kód BONUS100. Recenze
5. William Hill William Hill CZ €300 Pro získání nároku na tento bonus, musíte se nejprve kliknutím na tlačítko "Claim Bonus", při prvním přihlášení do softwaru casina. Toto tlačítko se objeví jakmile se registrujete a provedete svůj první vklad. Recenze
6. EuroGrand EuroGrand CZ €300 Chcete-li obdržet nějaký z nabízených bonusů, je třeba zakliknout "Claim Bonus" po registraci při prvním vkladu. Recenze
7. Casino Euro Casino Euro CZ €250 Vložte €100 jako Váš první vklad a obdržíte exkluzivních €250 jen pro návštěvníky iCasina.com. Recenze
8. 888 Casino 888 Casino CZ €900 Jen pro návštěvníky iCasina.com je k dispozici exkluzivní bonus 200% až do €200! Recenze
9. EU Casino EU Casino CZ €2000 Hráči ze Slovenské republiky musí splnit dvojnásobné WR - tedy 60x(D+B). Recenze
10. Sunmaker Sunmaker CZ €150 Pro maximální bonus je třeba použít bonusový kód "START150". Recenze
Newsletter - buďte v obraze!

Odebírejte náš pravidelný e-mailový zpravodaj o exkluzivních bonusech, nových flash hrách či učinných strategiích.

Anketa
Který z následující faktorů je pro vás při výběru vhodného kasina nejdůležitější?
Nabízené promo akce
Mr Green: 30 dnů plných volných spinů
Mr Green: 30 dnů plných volných spinů Vstupní bonus: €200

Blíží se Vánoce a téměř všichni jsou v tuto dobu zaneprázděni. To platí i pro Santu a Mr Greena. Ti měli poslední dobou velmi napilno. Museli totiž zabalit dárky pro všechny hráče. A že jich nebylo málo. A jaký dárek můžete tedy letos očekávat? Každý hráč dostane od kasina Mr Green až 775 volných spinů.

Až 100 volných spinů v kasinu Betway
Až 100 volných spinů v kasinu Betway Vstupní bonus: €1000

Přinášíme pro vás spolu s kasinem Betway skvělou akci a šanci přijít si na volné spiny. A věřte, že jich není vůbec málo. Pro hráče, kteří se do kasina Betway zaregistrují pomocí naší stránky iCasina, získají ihned po registraci 25 volných spinů. Ale to není zdaleka vše. Celkem si můžete přijít na neuvěřitelných 100 zatočení zdarma!

Více promo akcí »